random05.jpg random03.jpg random02.jpg random04.jpg random01.jpg

Betegségek üzenete

Üzenet

„Testünk teljes mértékben gondolataink eredménye.”
(dr. John Hagelin kvantumfizikus és politológus)
„A legjobb orvosság az ember számára az ember maga. A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet.”
(Paracelsus)

A fenti gondolatok arra sarkallnak, hogy a betegségünket saját lelki fejlődésünk eszközeként használjuk. Szervezetünk azért fejleszti ki a betegséget, hogy tudassa velünk, letértünk a helyes útról. A test csak tükrözi a tudatunkban lejátszódó folyamatokat, a tünetek csak jelzések. Ha nem lenne tünet, talán nem is vennénk észre a tudatunkban végbemenő változásokat. Minden tünet mögött van valamilyen gondolat, ami kizökkent saját egyensúlyunkból. Tehát a tünet és a betegség mögött meg kell látnunk azt, mi az amire figyelmeztet, mi az ami nem harmonizál bennünk, miért vesztettük el a belső egyensúlyunkat. A tünet tudatja velünk, hogy valamire szükségünk van.


Az egyéni terápia alkalmával a tünetből, betegségből kiindulva próbáljuk megtalálni a választ, hogy mi az, amire szükség van, melyek azok a gondolatok, érzések, hitrendszerek, amik letérítenek a helyes útról és hogyan tudjuk megváltoztatni azokat, hogy visszaálljon a harmóniánk.


A cél az, hogy ne legyőzni akarjuk betegségünket, hanem értsük meg az üzenetét és használjuk fel gyógyulásunkhoz és harmóniánk visszaállításához.


Ha érzelmileg, gondolatilag egészségesek vagyunk, a betegség nem vetheti meg lábát a szervezetünkben. Működik bennünk egy program, ez pedig az öngyógyítás. Szervezetünk úgy van kitalálva, hogy meggyógyítsa önmagát.


Ha nem tudod merre indulj el saját tüneteid feltérképezésében, keress bátran, segítek, hogy megérthesd betegséged üzenetét.

e-mailcsilla(at)levendulagyogyaszat(dot)hu BejelentkezésBejelentkezés: Kóródi Csilla +36 70 3979 188 Facebook