random05.jpg random03.jpg random02.jpg random04.jpg random01.jpg
Szeretettel köszöntelek!
„Az élet nem egy megoldandó probléma, hanem egy folyamat, amit élni kell.”
(Sri Bhagavathi Bhagavan)

Bemutatkozás

Kóródi Csilla

Régóta keresem a válaszokat arra a kérdésre, hogy mitől leszünk egészségesek. Miért van, hogy az egyik ember beteg, a másik meg bármit tesz, mégis egészséges marad? Érdekes kérdés ez, amire nem olyan egyszerű a válasz. Jóval bonyolultabb ez az egész téma annál, minthogy kövessünk egy étrendet, vagy elkezdjünk sportolni, mozogni. Persze ez is fontos, ez is része az egésznek. Rengeteg tanács létezik, hogy mit együnk, mik a szuper egészséges ételek, mit sportoljunk, hogyan gondolkodjunk. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor miért nem egészséges már mindenki? Hiszen általában nem akarunk betegek lenni. Ha feltesszük a kérdést, hogy mi a legfontosabb az életben, akkor sokan azt válaszolják, hogy „hát csak egészségesek legyünk”. Ez valóban mindenki számára fontos.

Az évek során sokat tanultam, számos tanfolyamon vettem részt. Az ezeken tanultakat vegyítve, a számomra lényeget leszűrve és a saját tapasztalataimat felhasználva szeretnék segíteni NEKED, mert az egészség fenntartása egy soktényezős folyamat. Számít a tested állapota, az érzelmeid, gondolataid, kialakult hitrendszereid, a családodban zajló folyamatok, „örökölt” tényezők, környezeted, stb.

Szeretnék segíteni abban, hogy az egészséghez vezető útvesztőben megtaláld a Te utadat, hogy megtaláljuk azokat a módszereket, amik neked segítenek. Hogy megtanuld, hogyan tudsz tenni saját magadért, ha kibillensz az egyensúlyból ne megijedj, hanem legyenek a kezedben eszközök, amikkel tudsz változtatni. Ha meg mégis úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor tudd, hogyan kérj segítséget.

Ezért van, hogy kezeléseimen nem egy technikát alkalmazok, hanem az általam tanultakat vegyítve, attól függően, hogy kinek mire van szüksége. A menüpontok alatt az egyes technikák leírását találod, de a kezeléseken mindig ötvözöm ezeket.

Kiemelt területek: emésztési problémák, ételallergiák, cukorbetegség, nőgyógyászati problémák.

És miért Levendula Gyógyászat? Mert egyszerűen szeretem. Szép, illatos, gyógyító, egy fantasztikus gyógynövény!

Ha úgy érzed, hogy én vagyok az, akitől segítséget kaphatsz, keress elérhetőségeimen! De ne feledd, a munka nagy része a tiéd lesz!

Szeretettel várlak!


Kóródi Csilla
fülakupunktúrás addiktológus – természetgyógyász


Főbb tanulmányaim:

e-mailcsilla(at)levendulagyogyaszat(dot)hu BejelentkezésBejelentkezés: Kóródi Csilla +36 70 3979 188 Facebook