random05.jpg random03.jpg random02.jpg random04.jpg random01.jpg

Talpmasszázs

Testünk mindent elárul rólunk. A két talpon tükröződik az egész emberi test. A test bármely részében fellépő fájdalom enyhíthető a talp megfelelő zónájában található reflexpontok masszírozásával. A talpon lévő pontok masszírozása által növekszik a hozzá rendelt szerv vérellátottsága, javul az anyagcsere és ezáltal beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

A talpmasszázs célja a szervezet optimális működésének helyreállítása, az egészség biztosítása, valamint a szervezet öngyógyításának beindítása.

Talpmasszázs


A talpmasszázs ülve, vagy fekve történik, ideje kb. 30 perc. Eredmény eléréséhez általában heti 2-3 alkalommal történő masszírozás javasolt.


Néhány pont masszírozása kellemetlen lehet, de a talpmasszázs nem okozhat fájdalmat, mert ez esetben a kívánt javulás is elmarad.


Akiknek ajánlom:
Gyerekeknek, tiniknek, felnőtteknek, időseknek, vagyis mindenkinek, aki szeretne egészséges lenni, szeretné növelni a különböző betegségekkel szembeni ellenálló képességét, vagy egyszerűen felfrissülésre vágyik.


Talpmasszázs hatása:
Serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert. Jótékonyan hat az emésztési problémákra (pl.: reflux, gyomorfekély), szív és keringési panaszokra, légzéssel kapcsolatos problémákra, vesepanaszokra. Hatásos húgyúti fertőzések, aranyér, allergia, szem- és fülproblémák, nőgyógyászati, prosztata panaszok, fejfájás, stb. esetén.


A talpmasszázs nem helyettesíti az orvosi kezelést, annak kiegészítéseként alkalmazandó!


Talp

e-mailcsilla(at)levendulagyogyaszat(dot)hu BejelentkezésBejelentkezés: Kóródi Csilla +36 70 3979 188 Facebook